Digitaal oriënteren
Koop online
Plan een winkel afspraak
Maak een proefrit


Pointerfietsen.nl | The Original Online Dealerstore.

Bij CK Rijwielhandel kunt u terecht voor een snelle en professionele reparatie en onderhoud voor alle soorten (Elektrische) en normale fietsen. CK Rijwielhandel beschikt over een ruime assortiment aan onderdelen en accessoires voor fietsen en scooters. Dit alles tegen scherpe en voordelige prijzen! CK Rijwielhandel is vanaf 2021 Premium Dealer van Pointer fietsen.  80% van alle modellen die in de folder of op de website van pointer rijwielen staan, kunt u testen en bewonderen in de showroom van CK Rijwielhandel, zij helpen u graag op weg in de zoektocht naar de ideale Pointer fiets voor u.

Digitaal oriënteren op je mobiel, gewoon bij je eigen Pointer dealer | Pointer heeft daarom een breed assortiment van actuele fietsen en E-Bikes met een eigentijdse look. Voor ieders smaak en ieders budget is er wel een moderne Pointer fiets of een Pointer E-Bike te vinden. Degelijk gebouwd, met uitstekende onderdelen en accessoires en gegarandeerd goed voor jarenlang fietsplezier.

Online een fiets, E-bike kopen of juist een bedrijfsfiets aanschaffen met fiscaal voordeel waarbij je de nota in kunt leveren bij jou eigen werkgever? Informeer bij je werkgever wat er mogelijk is. Er zijn twee mogelijkheden: een bedrijfsfiets
verstrekken aan de werknemer of het geven van een vergoeding zowel compleet of in een gedeelte. De werknemer is dan eigenaar van het product en heeft geen maandbedrag van bijvoorbeeld: 36 m/d. Maar een fiscaal voordeel op de aanschafprijs via zijn of haar eigen werkgever.